La malédiction de Rascar Capac

16 març

Aquests darrers dies hem pogut llegir en alguns titulars de diaris que es “publicava un nou àlbum de Tintín”, fet que clarament pot induir a error als no iniciats en la matèria. La notícia, que podem llegir en aquest article de El Periódico de Catalunya, és que l’editorial francesa Casterman i la societat Moulinsart han publicat una versió de l’àlbum ‘Les set boles de cristall’, en la que es pot veure l’aventura tal i com va ser publicada el 1943 i 1944 al diari belga ‘Le Soir’. El llibre està escrit en francès i de moment no es preveu cap traducció al català o castellà.

rascar_capac

Tal com ja anunciava fa un temps el blog Universo Tintín, aquest àlbum inaugura una nova sèrie que planteja un viatge a la gènesi d’algunes de les històries de Tintín i està plantejada com dos llibres en un. Si a les pàgines de la dreta es reprodueix aquesta història inèdita de forma integral, les de l’esquerra l’enriqueixen amb diversa documentació de l’època i explicacions contextualitzadores de l’antic secretari general de la Fundació Hergé Philippe Goddin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: