Xerrada completa del 85è aniversari de Tintín

15 març

Gràcies a la llibreria Low Cost de Figueres es pot veure per la plataforma Youtube la xerrada “El meravellós desembarcament de Tintín a Catalunya” que Joan Manuel Soldevilla va fer en aquesta llibreria el passat 10 de gener, data commemorativa del 85è aniversari de Tintín. Resulta molt interessant conèixer com l’heroi del còmic va arribar a les nostres terres, i com es va arribar a consolidar de la mà de l’editorial Joventut després d’uns inicis no gens fàcils.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: