Tintinaires als mitjans de comunicació

19 gen.

La celebració d’efemèrides com el 85è aniversari de la primera aparició de Tintín a Le Petit Vingtième o el 50è aniversari de la primera traducció al català d’un còmic de Tintín a càrrec de Joaquim Ventalló per a l’editorial Joventut ha ajudat a que diversos mitjans de comunicació parlessin sobre les aventures del reporter belga. I han comptat amb la col·laboració i participació de diversos tintinaires per parlar-ne, en deixem els enllaços a continuació:

– Els tintinaires sabadellencs Toni Dalmases i Jacint Guillem van parlar sobre les aventures de Tintín al programa de TV3 “Espai Terra”. En aquest enllaç els podeu veure en el vídeo aproximadament a partir del minut 15.

A l’edició del Vallès de la Vanguardia han entrevistat els tintinaires Pau Vinyes i Jacint Guillem per parlar de l’afició als còmics de Tintín a Catalunya i a la comarca del Vallès Occidental en particular, i per recordar que aquest any es compleixen 50 anys de la primera traducció de les aventures de Tintín al català.

També al diari La Vanguardia han parlat amb el tintinaire i creador d’un blog Pedro Rey, en el qual es repassa la seva afició als còmics de Tintín, la seva col·lecció i els motius que fan que Tintín segueixi estan ben viu avui en dia.

Una resposta per a “Tintinaires als mitjans de comunicació”

  1. unicorngris 20/01/2014 a 11:11 #

    Em sembla molt bé.

    ¡¡Endavant, companys!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: