Documental “Descobrint Hergé”

27 des.

El dia de Nadal a la nit es va emetre pel Canal 33 el documental “Descobrint Hergé”, que es pot veure íntegrament fins el 2 de gener a la web de Televisió de Catalunya en el següent enllaç: http://www.tv3.cat/videos/4828872/Descobrint-Herge

Amb materials d’arxiu, reconstruccions i entrevistes a un editor de diari, un documentalista i un DJ i presentador de ràdio, el documental traça la història d’Hergé i de com els llibres que va crear són un reflex de com anava canviant el món. Com que la seva popularitat ha estat molt alta al llarg de molts anys, el fet que les seves historietes mostrin el tarannà general de la població europea durant els anys 30 va fer que amb el canvi que hi va haver després de la desfeta que va representar la Segona Guerra Mundial les aventures de Tintín s’hagin anat veient amb altres ulls.

discovering

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: