Una altra subhasta de rècord

15 des.
Planxa de El ceptre d'Ottokar

Planxa de El ceptre d’Ottokar

Segons llegim al diari Le Parisien una altra subhasta amb Tintín de protagonista ha assolit unes xifres desorbitades. Tot i que ja ens estem acostumant a que es paguin grans quantitats per dibuixos originals d’Hergé, no deixa de sorprendre que un col·leccionista hagi invertit 243.000€ en la planxa de “El ceptre d’Ottokar” que veiem en la part superior.

La subhasta, organitzada la casa “Millon”, es va fer simultàniament a París i Brussel·les i posava a la venda originals del còmic franco-belga, anomenat BD (bande dessinée). Gairebé la totalitat de les obres subhastades, d’autors com Jacques Martin, Franquin o Moebius, es van vendre i algunes amb preus força superiors als inicials, fet que demostra el gran interès pel col·leccionisme del novè art.

Una resposta per a “Una altra subhasta de rècord”

  1. unicorngris 16/12/2013 a 08:34 #

    Això sembla demostrar que el novè art té molt bona salut, afortunadament 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: