Botigues tintinaires

30 nov.

S’acosta Nadal i per tant una època forta de compres i regals. Per això recordem que si tens algun familiar o amic que li agradin els còmics de Tintín hi ha moltes idees per regalar amb els que segurament encertaràs.

Hi ha diferents botigues físiques i on-line on podreu trobar una àmplia gamma de productes (i de preus), des d’un còmic, un llibre sobre l’obra d’Hergé o una figureta de plàstic, fins a les menys assequibles figures de resina, passant pels productes tèxtils o per a la llar. Per a no repetir el llistat de botigues, podeu consultar aquest enllaç de l’associació 1001 on s’hi poden trobar botigues que venen aquest material tintinaire: http://www.1001.cat/act/descomptes.htm

Botiga de Can Tonet

Botiga de Can Tonet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: