Més subhastes tintinaires

10 nov.

El món del còmic en general, i l’obra d’Hergé en particular, s’està fent un lloc en les cases de subhastes on fins fa poc era impensable trobar-hi peces del considerat novè art. El darrer exemple ha estat en una casa de subhastes de Cannes, on el passat 26 d’octubre una planxa original d’Hergé corresponent a la pàgina 53 de “Vol 714 a Sidney” va assolir un preu de 135.000 euros.

planxa_714

Es veu que la propietària d’aquesta valuosa planxa va ser una doctora que va tractar a Hergé, amb el qual tenia bona relació i que el 1982 li va fer aquest regal. Un gran tresor que ara ha sortit a la llum.

I les subhastes no paren, ja n’hi ha preparada una altra pel dia 1 de desembre a la casa Piasa de París. Per a més informació: http://fr.tintin.com/news/index/rub/0/id/4076/0/vente-herge-piasa-en-partenariat-avec-moulinsart

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: