El temple del sol com a nova pel·lícula?

14 set.

temple1Una de les novetats que hem pogut escoltar en la darrera temporada d’estiu del Tintín a la ràdio ha estat l’anunci que la pel·lícula que rodarà Peter Jackson es basarà en el còmic de “El temple del sol” (“Prisoners of the sun” en anglès). Recordeu que podeu escoltar tots els programes emesos a la web del programa a Catalunya Ràdio: http://www.catradio.cat/programa/980/Tintin-a-la-radio, i és en el programa del 24/08/2013 on en Jordi Tardà ens parla del projecte de la pel·lícula.

Des de l’estrena de “El secret de l’Unicorn” d’Steven Spielberg, s’han realitzat diverses especulacions sobre quin o quins àlbums tractaria la segona pel·lícula de la trilogia sobre Tintín del tàndem Spielberg-Jackson. Pel que sembla l’aventura que porta Tintín a visitar al país dels inques serà l’escollida, tot i que la pel·lícula també podria incloure part de l’argument de “Les 7 boles de cristall”, el còmic precedent que està estretament lligat en l’argument.

Tal com també podem veure a la pàgina de Internet Movie Database, el film estaria en fase de pre-producció i tindria prevista l’estrena el 2015. Sense dubte es tracta d’una gran aventura, però per fer-ne una pel·lícula us agrada o hauríeu triat un altre còmic?

 

Una resposta per a “El temple del sol com a nova pel·lícula?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Peter Jackson sobre la 2a pel·lícula de Tintín | Tintín en català - 15/12/2013

    […] era pels Nadals de 2015, però pels plans del director pot ser que es retrassi una mica més. Com ja vam publicar fa uns mesos, tot sembla apuntar que el títol adaptat seria “El temple del sol”, encara que també […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: