Recordatori de l’exposició al MHC

28 jul.

Si encara no heu passat una estona pel Museu d’Història de Catalunya a veure la magnífica exposició “Aquell jove repòrter belga que tenia un fox terrier blanc…”, recordeu que teniu temps fins al 29 de setembre. La mostra està centrada en conèixer l’obra d’Hergé i les fonts d’inspiració que va utilitzar per dibuixar les aventures de Tintín.

La visita a l’exposició és gratuïta, us en recomanem passar-hi una estona i descobrir els documents que utilitzava Hergé per documentar-se per dibuixar les aventures de Tintín. A continuació podeu veures unes quantes fotografies. Per a més informació podeu consultar la web del Museu d’Història de Catalunya.

lotus

Panell de El lotus blau

stock

Panell de Stock de Coc

joies

Panell de Les Joies de la Castafiore

Àlbums en diferents idiomes

Àlbums en diferents idiomes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: