Tintín i la volt al món en 7 setmanes

7 jul.

A mapa_vuelta_al_mundo3través del blog de Pedro Rey i del blog de l’associació Mil Rayos hem conegut una activitat ben tintinaire que es realitza aquest estiu a la Fundació Carlos de Amberes de Madrid. Es tracta de diferents tallers dirigits a nens de 5 a 13 anys organitzats entorn dels viatges que podem trobar a les aventures de Tintín, cada setmana dedicat a una destinació diferent: Europa, Amèrica del Nord, Amèrica Central i del Sud, Àfrica, Àsia, Oceania, les Illes del Pacífic i la Lluna.

Segons podem llegir a la web de la Fundació Carlos de Amberes, els tallers inclouen activitats d’arts plàstiques i escèniques amb temàtiques diferents depenent de la setmana, una actuació setmanal interactiva de danses i músiques del món i una visita a un museu diferent cada setmana. També es destaca un curs d’iniciació a la llegua xinesa durant la setmana dedicada a Àsia.

Una resposta per a “Tintín i la volt al món en 7 setmanes”

  1. unicorngris 15/07/2013 a 16:36 #

    Em sembla una bona iniciativa, els desitjo molt d’èxit. 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: