Tintín al col·legi Claver de Lleida

7 juny

L’AMPA del col·legi Claver de Lleida ens va informar que enguany han realitzat una sèrie d’activitats entorn la figura de Tintín que culminaran en la Festa Claver a finals de juny.

L’activitat principal va ser l’elaboració d’una carrossa presidida per un espectacular coet lunar acompanyada per uns quants dels personatges principals de les aventures de Tintín. Tal i com podem veure en la seva pàgina web la carrossa la van utilitzar pel Carnestoltes (http://blocs.xtec.cat/ampaclaver/2014/03/03/planeta-claver-al-carnestoltes-2014) i per la Batalla de les Flors (http://blocs.xtec.cat/ampaclaver/2014/05/12/les-fotos-de-la-batalla-de-les-flors-2014).

Carrossa

I a part de la magnífica carrossa també han realitzat activitats solidàries com una mona solidària o la campanya 1001 de l’escola (coincidint amb el nom de l’associació). I encara estan acabant de preparar la Festa Claver, on preparen un joc per als alumnes de secundària, amb Tintín també de protagonista.

Campanya1001

Des d’aquí donar l’enhorabona per les iniciatives entorn les aventures de Tintín i l’excel·lent carrossa basada en l’àlbum “Hem caminat damunt la Lluna”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: