Brussel·les tintinaire

20 gen.

Brussel·les émapatintins considerada la capital europea del còmic i és un dels grans atractius per visitar-la, ja que a banda de les botigues i museus pels seus carrers ens podem trobar frescos dedicats a personatges de còmic belgues. En Tintín és una de les seves principals figures, i per això en aquesta web de tursime de Brussel·les hi té tot un apartat dedicat, on podem anar descobrint els diferents llocs per visitar amb un vincle amb el personatge d’Hergé. Fins i tot hi ha un petit mapa de la ciutat amb tot aquest punts indicats per facilitar-ne la visita.

Ara en aquesta altra pàgina dedicada a l’oci de Brussel·les podem veure les referències directes que apareixen en els còmics de Tintín i que estan relacionades amb la capital belga. Tal i com s’explica, tot i que en cap moment s’explicita en les aventures que Tintín viu a Brussel·les hi ha molts indicis que ens ho fan pensar, alguns els podeu veure en aquest enllaç: http://www.brusselslife.be/en/article/references-to-brussels-in-the-adventures-of-tintin

tintin_bruxelles_sceptre

El Palau Reial apareix a El ceptre d’Ottokar

Una resposta per a “Brussel·les tintinaire”

  1. unicorngris 23/01/2014 a 10:51 #

    M’agrada molt aquest article.

    No sé, potser algun dia jo hauria d’anar a Bruseles (sol o acompanyat).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: