Col·lecció d’avions

19 gen.

Després de l’exitosa col·lecció de cotxes de les aventures de Tintín que va fer la francesa Editions Atlas i que a Espanya va portar parcialment Planeta de Agostini, ara és el torn dels avions, un altre dels mitjans de transport que surten fidelment dibuixats als àlbums d’Hergé.

Aquesta nova sèrie l’està distribuïnt Hachette Collections, només per a l’estat francès.  Ara bé, des de Zephyrum, distribuïdor oficial del producte Tintín a tota Espanya, ens expliquen en el seu blog que ens informaran de la data de distribució. Per tant esperem que pugui arribar a casa nostra aquesta col·lecció que té molt bona pinta com podem comprovar en les imatges de les primeres entregues:

avio1 avio2 avio3 avio4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: