Peter Jackson sobre la 2a pel·lícula de Tintín

15 des.

jacksonMolt poquetes notícies hem tingut fins ara respecte la segona de les tres pel·lícules sobre Tintín que el tàndem Spielberg-Jackson porten a la gran pantalla. El que sabíem segur és que el director de la segona seria Peter Jackson, que acaba d’estrenar “El hòbbit: la desolació de Smaug”. En l’estrena europea d’aquesta film, se li ha preguntat a Jackson sobre els seus plans per les aventures de Tintín, i ha afirmat que quan acabin amb la feina de El hòbbit (encara falta una tercera i darrera pel·lícula) s’hi posarà a treballar.

La data prevista de llançament de la segona de les pel·lícules de Tintín era pels Nadals de 2015, però pels plans del director pot ser que es retrassi una mica més. Com ja vam publicar fa uns mesos, tot sembla apuntar que el títol adaptat seria “El temple del sol”, encara que també inclouria part de l’argument de “Les 7 boles de cristall”.

2 Respostes per a “Peter Jackson sobre la 2a pel·lícula de Tintín”

  1. unicorngris 16/12/2013 a 08:40 #

    A jutjar pel final de la primera película de Tintín, jo creia (i no sense motius) que continuarien amb el Tresor de Rackham el Roig (quan el Tintín recupera, en el globus terraqui de les golfes de Molins de Dalt, una part del tresor i, havent aconseguit el pergamí, sembla que es decideix a anar a buscar la resta del tresor). Encara que m’alegro que facin la segona part, això no impedeix que, alhora, em sento una mica estafat en el sentit que crec que s’ha trait la (almenys, aparent) promesa de continuar la película en una direcció i després fer-la en una altra direcció. En fi, no tot és perfecte. Si la película és bona, i crec que ho serà, crec que perdonaré aquest canvi de rumb que trenca una miqueta el principi de realisme.

    Res és perfecte, nois…

    • unicorngris 24/12/2013 a 15:23 #

      ¿Ningú diu res al meu comentari? Jo crec que és una pena (potser realment ho és), però, en fi, què hi farem…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: