Comença el compte enrere per una nova pel·lícula

13 març

jacksonTal i com hem pogut llegir en aquest article del diari Ara la segona pel·lícula del tàndem Steven Spielberg – Peter Jackson ja començar-se a gestar-se, ja que Spielberg ha anunciat l’estrena del film pel Nadal de 2015. Ja tenen decidits el guió i els àlbums que adaptaran, tot i que encara no ho han fet públic, una possibilitat és que sigui una adaptació de les aventures de Les 7 boles de cristall i El temple del sol. El que és segur és que el director serà Peter Jackson i Spielberg serà el productor, d’aquesta manera s’intercanviaran els papers del primer film.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: