Els viatges de Tintín

24 febr.

La botiga oficial de Tintín situada al carrer Rue de la Colline 13 de Brussel·les és un dels llocs de referència tintinaire a l’hora de visitar la capital belga. Situada al centre de la ciutat, a tocar de la Grand Place, des de fa un grapat d’anys s’ha convertit en un dels reclams comercials de la ciutat on s’hi pot trobar tota mena de producte oficial de Tintín.

boutiquetintin1

Ara han canviat la vitrina central, i com podeu veure en la imatge, han decidit posar un mapa mundial amb els diferents indrets que ha visitat en Tintín en les seves aventures, acompanyant cada lloc amb la portada de l’àlbum corresponent. Des d’Estats Units fins a la Xina, del Perú a Indonèsia, o de l’Oceà Àrtic al Congo, sense obildar el viatge lunar, una gran varietat de països que el jove reporter ha visitat en els 23 àlbums de la saga.

Una idea que no és nova ja que per exemple va sortir publicat un mapamundi similar en una edició especial de la revista geogràfica “GEO” dedicada a Tintín, però no per això deixa de tenir el seu efecte i recorda als lectors la gran quantitat de quilòmetres (aproximadament un milió de quilòmetres segons càlculs que indica Joan Manel Soldevilla al llibre L’abecedari de Tintín) que Hergé va fer fer al seu personatge i que a molts de nosaltres també ens va fer viatjar i descobrir noves cultures sense sortir de casa, simplement gaudint amb la lectura d’un còmic de Tintín.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: